На 23 и 24 Април 2005г. в спортна зала "ДЗУ" - Стара Загора се проведе 6-я Международен Открит Турнир по Таекуон-До /ITF/ за купа "Багатур - Стара Загора". Състезанието се проведе под патронажа на кмета на Стара Загора - д-р Евгений Желев. Организаторите - Община Стара Загора и ТК "Багатур" бяха постигнали перфектна координация по между си и това способства за перфектната организация на турнира. В него взеха участие 107 състезатели от 8 клуба. Новост тази година беше участието на отбор на ТК "Озон" - Р.Сръбска, както и такъв от Франция. Друга новост бе и отпадане на изискването към участниците да бъдат членове на БФТ!

Състезанието се проведе по правилата на Международната Таекуон-До Федерация в дисциплините спаринг и форма, индивидуално и отборно.

Турнира бе открит от арх.И. Георгиев - зам. кмет на Община Стара Загора и г-н Г.Димитров - старши експерт в сектор  "Образование и спорт" - Община Стара Загора.

Организаторите бяха осигурили и изненада за всички присъстващи - кратка демонстрация с участието на Сабум Мартин Кунчев - Вице-Световен Шампион и Сабум Николай Бакърджиев - Вице-Европейски Шампион по Таекуон-До ITF.

 

протокол (.zip)

 


© 1995 - 2006  BAGATUR. All rights reserved.